Faza n Azam FotoPages

By: Faza Faza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-May-2009 06:49 Email | Share | | Bookmark
Dah lama tak update!!

Dah lama benar tak update fotopages ni.. almost 1 year++.. Now I dah jadi Mama..syukur..!

Introducing my baby... Damia Lutfiyah binti Mu'azam Syafiq Reza.. She's 3 month++..She was born at Columbia Asia Medical Centre - 8:52am 28th January 2009..After Chinese New Year...

Damia latest...


Damia a few hours after keluar dari perut mama..



Monday, 7-Jan-2008 05:03 Email | Share | | Bookmark
Welcome 2008

Quote:
Welcome 2008..Semoga segala azam dan hajat ku terlaksana tahun ni...insyaAllah..


Dah lama tak meng'update' fotopages ni.. hari ni baru la ada mood nak update serba sikit gambar terbaru..so cuti panjang December lepas my husband and I pegi ronda2 dari utara ke selatan dan balik semula ke tengah..

Kedah -> Singapore -> Genting Highlands -> KL ..sonok jugak tp rasa mcm nak 'patah kaki' je especially masa kat Singapore bejalan aje kejenye.. hihii... ..so kita enjoy!..

Jalan2 kat Genting Highlands


Visit Zoo Negara year 2008 hiihhihii


Alia Nur Iman with her lions


Anak ku yang dah berumor 5 bulan Adam Harith.. ( hihihi pasannye.. anak buah sebenarnye.. bila la nak dpt baby sendiri ni uhuk uhuk uhuk... harap2 tahun ni ada la rezeki nak menimang baby sendiri InsyaAllah )



Friday, 5-Oct-2007 17:28 Email | Share | | Bookmark
My 27th Birthday Celebration as Husband and Wife !

Quote:
Venue: Restoran Sri Melaka, One Utama
Date: 28th September 2007




Saturday, 15-Sep-2007 15:58 Email | Share | | Bookmark
My Wedding Day - Part II

Enjoy viewing!

Quote:
Venue: Taman Ehsan Kepong KL
Date: 30th June 2007









Friday, 7-Sep-2007 04:11 Email | Share | | Bookmark
My Wedding Day - Part I

 
 
 
View all 21 photos...
Hmm baru le dapat nak load gambar2 kahwin ni...so enjoy viewing!!...


Quote:
Venue: Taman Selasih Kulim Kedah
Date: 23rd June 2007






[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net